Laatst geupdate op: 7 juli 2020

Privacyverklaring

BelandaTour, gevestigd aan:
Weth. Winterinkstraat 21
6991 BJ, Rheden
Nederland

Is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Luuk Arends
https://belandatour.com
Weth. Winterinkstraat 21
6991 BJ, Rheden
Nederland
+31623833591

Persoonsgegevens die wij verwerken
BelandaTour verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via luuk@belandatour.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
BelandaTour verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming
BelandaTour neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BelandaTour) tussen zit. BelandaTour gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Google Analytics

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BelandaTour bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:

  • E-mailverkeer > Onbepaalde tijd > E-mail tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten kunnen voor onbepaalde termijn worden bewaard, mocht dit nodig zijn. Wij zullen op aanvraag alle berichten tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten verwijderen uit onze database.
  • Whatsapp berichten > Onbepaalde tijd > Whatsapp berichten tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten kunnen voor onbepaalde termijn worden bewaard, mocht dit nodig zijn. Wij zullen op aanvraag alle berichten tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten verwijderen uit onze database.
  • Instagram berichten > Onbepaalde tijd > E-mail tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten kunnen voor onbepaalde termijn worden bewaard, mocht dit nodig zijn. Wij zullen op aanvraag alle berichten tussen Belandatour en jou als afnemer van onze diensten verwijderen uit onze database.

Delen van persoonsgegevens met derden
BelandaTour verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BelandaTour gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door BelandaTour en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar luuk@belandatour.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

BelandaTour wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BelandaTour neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via luuk@belandatour.com. BelandaTour heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Reisblog

Vol inspiratie en tips
...
Geschreven op 20 oktober 2020 door Luuk
De beste reistijd voor Indonesië

Wat is nou de beste tijd om af te reizen naar Indonesië? Klein geheimpje... Er is geen slechte tijd, maar je moet wel een aantal dingen weten.

Lees reisblog
...
Geschreven op 5 oktober 2020 door Luuk
Nyai Roro Kidul, Godin van de Zee en haar legende

Een beeldschone goding die jaagt op jonge mannen en een hekel heeft aan groene kleding. Lees hier de legende en wees gewaarschuwd.

Lees reisblog
...
Geschreven op 27 september 2020 door Luuk
Roadtrip van Pangandaran naar Batu Karas

Palmbomen, gezellige strandtentjes met verse kokosnoten en prachtige stranden. Lees hier alles over onze Roadtrip.

Lees reisblog

Laatste Video's

Korte impressies van onze avonturen
Privacyverklaring

Salam dari,
Luuk van BelandaTour