Laatst geupdate op: 10 juli 2020

Algemene voorwaarden

1. Geen garantie

BelandaTour streeft er naar om alle inhoud op de website up to date te houden, maar wij kunnen geen garantie geven voor volledigheid, juistheid of actualiteit van de content op onze site (denk hierbij aan entreekosten en de agenda van derden). Daarnaast geeft BelandaTour geen enkele garantie dat de content van de website niet door technische gebreken of door onbevoegde derden is gewijzigd

2. Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van BelandaTour, externe en eigen medewerkers en leidinggevenden alsmede de aansprakelijkheid voor schade in verband met de toegang (of problemen om toegang te krijgen) tot de website is uitgesloten, onafhankelijk van de juridische basis daarvan.

In het geval van overlijden, persoonlijk letsel en gezondheidsschade is BelandaTour niet aansprakelijk. Iedere afnemer van onze diensten draagt zelf de verantwoordelijk voor het afnemen/hebben van een gezondheidsverzekering en/of reisverzekering.

3. Content afkomstig van derden & links naar andere websites

BelandaTour draagt geen verantwoordelijkheid voor content afkomstig van derden. Als Belandatour links plaatst naar websites van derden, is het gebruiken van deze websites voor jouw eigen risico. Wij adviseren je dan ook goed de richtlijnen van de betreffende websites te lezen en de privacyverklaring van deze websites te controleren. Mocht je een verdachte link tegenkomen op onze website https://belandatour.com, neem dan contact met ons op via luuk@belandatour.com

4. Intellectuele eigendomsrechten

BelandaTour en de bijbehorende website https://belandatour.com zijn bechermd door het auteursrecht. Door het bezoeken van onze website en/of het afnemen van onze diensten, krijg je geen recht op de website, op de website gepubliceerde namen, handelsnamen en tekens, van welke aard dan ook.

Je mag de website bezoeken en bekijken, maar je mag de website niet integreren in een andere website zonder schriftelijke toestemming.

Het integreren, kopiëren, presenteren, publiceren, downloaden, uploaden, verzenden, licenties verlenen of op een andere manier beleefbaar maken, is verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar Luuk Arends.

De afbeeldingen op de website https://belandatour.com zijn afkomstig van BelandaTour zelf of gedownload via https://unsplash.com/.

Afbeeldingen van afnemers van onze diensten worden niet geplaatst zonder toestemming van de afnemer.

5. Waarheidsgetrouwe gegevens

De via de website van BelandaTour verstrekte gegevens moeten waarheidsgetrouw zijn. BelandaTour behoudt zich het recht om de overeenkomst te ontbinden of gebruikers van deelname aan een dienst uit te sluiten als er door de gebruiker onjuiste gegevens worden verstrekt.

6. Eigen verantwoordelijkheid voor verzekering

Bij de prijs van de diensten zijn geen verzekeringen inbegrepen. Zorg er zelf voor dat je voldoende verzekerd bent. Welke verzekering(en) je nodig hebt, is afhankelijk van de geboekte activiteit.

7. Annuleringsrichtlijnen

Als je de activiteit schriftelijk en/of digitaal annuleert (via bijv. Whatsapp, Instagram of e-mail) zullen de volgende annuleringskosten worden berekend:
a. tot 48 uur voor aanvang van de activiteit: volledige restitutie (je krijgt het volledige bedrag terug)
b. korter dan 48 uur voor aanvang van de activiteit: 50% restitutie (je krijgt 50% van het betaalde bedrag terug)
c. bij een annulering zonder schriftelijk en/of digitaal bericht (via bijvoorbeeld Whatsapp, Instagram of e-mail) en het niet komen opdagen bij de afgesproken locatie: geen restitutie (je krijgt het betaalde bedrag niet terug)

De restitutie vindt plaats door middel van het gebruikte betaalmiddel. Restitutie op een bankrekening vindt plaats binnen zeven bankwerkdagen.

8. Annulering bij buitengewone omstandigheden

BelandaTour kan de activiteit zonder inachtneming van een annuleringstermijn op het overeengekomen tijdstip annuleren, als weersomstandigheden, overheidsmaatregelen, stakingen of andere onvoorzienbare of onafwendbare externe omstandigheden (in het bijzonder overmachtssituaties) de uitvoering van de activiteit onmogelijk maken of aanzienlijk bemoeilijken of in gevaar brengen. In dit geval wordt de betaalde prijs terugbetaald.

9. Uitsluiting van deelname

BelandaTour staat in het volste recht om jou als persoon niet toe te laten tot de geplande activiteit. Dit kan voorkomen als je bijvoorbeeld niet voldoet aan de voorwaarden voor deelname, als andere door jouw deelname in gevaar gebracht kunnen worden en/of als je de omgeving / natuur en omwonende niet respecteerd. In dit geval kan de betaalde prijs niet worden gerestitueerd.

10. Programmawijzigingen

BelandaTour behoudt zich het recht om in het programma niet-essentiële wijzigingen aan te brengen, als dit op grond van onvoorziene of onafwendbare omstandigheden noodzakelijk is.

Reisblog

Vol inspiratie en tips
...
Geschreven op 20 oktober 2020 door Luuk
De beste reistijd voor Indonesië

Wat is nou de beste tijd om af te reizen naar Indonesië? Klein geheimpje... Er is geen slechte tijd, maar je moet wel een aantal dingen weten.

Lees reisblog
...
Geschreven op 5 oktober 2020 door Luuk
Nyai Roro Kidul, Godin van de Zee en haar legende

Een beeldschone goding die jaagt op jonge mannen en een hekel heeft aan groene kleding. Lees hier de legende en wees gewaarschuwd.

Lees reisblog
...
Geschreven op 27 september 2020 door Luuk
Roadtrip van Pangandaran naar Batu Karas

Palmbomen, gezellige strandtentjes met verse kokosnoten en prachtige stranden. Lees hier alles over onze Roadtrip.

Lees reisblog

Laatste Video's

Korte impressies van onze avonturen
Algemene voorwaarden

Salam dari,
Luuk van BelandaTour